Vad jag har gjort

Haloj!
Ligger här i sängen och slappar. Första gången på typ en vecka som har haft chansen att blogga. Måste börja göra det oftare! Tycker ju att det är såååååå roligt att skriva om det jag har gjort.

Det jag har gjort senaste veckorna har varit:

1. JOBBAT
Har lagt ner massa tid på att jobba. Jag jobbar på BALLBREAKER i Gärdet. (Kommer ej ihåg om jag har sagt det innan men...) Jag är servitris på rullskridskor. Det är svinkul.

2. Festat med Zerah
Varit ute med Sarish X antal gånger. Vi har hängt mest runt stureplan (Soapbar, spybar osv.) Vårat mål ör att komma in på sturehof! Det har varit grymt kul att träffa henne. Jag och Sara var typ bästa vänner när vi var små och sen har vi inte setts så jättemycket, men nu ska vi börja umgås som fan igen.

3. Haft tanken på att städa
Verkligen bara haft TANKEN! Jag har legat i sängen på morgonen och tänkt "jag ska städa innan jobbet" och så städar jag inte men jag gör inget annat heller för jag BORDE städa. Konstigt att man inte bara gör det.

4. Träffat en kille
Men jag håller det hemligt tills vidare...


Jag och sara på spyan.


Sara med en appletini!


Jag med en appletini! GODASTE DRINKEN OMG!


VUXENPOÄNG!

Idag är Rebecka hos mig och hälsa på. Först var vi i stan och shoppade. Jag köpte en papperskorg,en duschhylla, batterier och två nagelklippare. Efter shoppingen var vi och åt en supergod lunch på en restaurang i kungshallen.

Nu håller vi på tvättar mina kläder. Det är första gången i mitt liv som jag tvättar. Vi fick lite problem så min farfar var tvugen att komma ner och hjälpa mig.

Ikväll ska vi dricka lite vin och kanske iväg och kanske bowla.

DAGENS VUXENPOÄNG = 100 POÄNG


Jag och Rebecka fixar o trixar!

Nintendo wii FTW

Believe it or not så hade jag skrivit ett superlångt inlägg om ifall jag skulle köpa ett årskort på sats eller ett nintendo wii. Hela inlägget raderades eftersom att min pappas dator är helt knäpp - men min slutsats blev att jag ska köpa ett nintendo wii ifall jag LOVAR mig själv att jogga utomhus istället. Jag måste börja träna! Jogga ute är helt gratis + att det är skönt att komma ut och få frisk luft + att man inte behöver jämföra sig med de andra tjejerna på gymmet + att inga killar håller på raggar på en (hoppas jag iaf).

Åkte ända till spånga(helt själv) för att köpa wii spelet men jag tyckte att jag gjorde ett bra köp, så det vare värt. Fick konsollen, två kontroller, två nunchucs, åtta spel, två rattar(asså sånna man kör med) och en gitarr för 2500 spänn! När jag tröttnar på spelet så kan jag säkert sälja det för ungefär samma pris. ELLER INTE. Men jag får hoppas!

Så nu hoppas jag att folk förstår att OM jag slutar höra av mig så är det för att jag sitter hemma och nördar med mitt nintendo wii.




"JAG TALAR UT"

Varje gång jag skriver ett inlägg med rubriken "jag talar ut" så talar jag ut, helt enkelt. Just nu tänkte jag skriva ner alla mina åsiker om det här med att "spela svår". Då menar jag när man spelar "svår" mot någon man är intresserad av. Typ som om någon kille skriver "hej gumman, ska vi ses imorgon?" och egentligen DÖR du för att få träffa killen men så skriver du "kan inte" för att göra honom mer intresserad. Sjukt!

När jag var 14 år var jag tillsammans med en första kärlek och det höll i ungefär 2 år. För honom gjorde jag allt och jag sa alltid till honom att jag tyckte om honom osv osv. Jag spelade aldrig svår eftersom att jag inte ens visste att man kunde/(skulle(?)) göra det. Sen tog de slut med honom och när jag började flirta med andra killar igen. Många tjejkompisar snackade om att man skulle "spela svår" mot killar och jag ska vara ärlig nu, jag har använt "spela svår" sättet fleeera gånger och VISST det funkar. För mig har det funkat säkert 10 av 10 gånger men nu ångrar jag som f*n att jag har hållt på sådär. Alltså ibland gick det till en gräns att jag spelade så ointresserad att jag blev ointresserad och killen fortsatte gilla mig. Man gör de till ett onödigt spel.Jag tror att mitt första förhållande hade hållt om jag hade spelat svår och fått honom att "kriga" lite men det hade ALDRIG gjort mig glad i längden. Det bästa är att man är sig SJÄLV redan från början och om killen gillar det så WOHOW annars buhu och så går man vidare och hittar någon som gör en lycklig på riktigt.


Perspektiv

Bea startade en egen blogg så jag känner att det är dags att jag också börjar blogga själv. Förstår att Bea vill ha en egen blogg eftersom att jag knappt har bloggat något på hela senaste halvåret MEN nu ska jag börja igen.  Mitt mål är INTE att få många besökare utan jag vill blogga för mig själv. Jag tycker det är bra att skriva ner vad man känner och vad man har gjort, det får en att minnas saker längre och få mera perspektiv på livet.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0